Nyheter » Senaste nytt » Kom på NSK-Cupen - helgens stora happening!

Kom på NSK-Cupen - helgens stora happening!

I helgen spelas NSK-Cupen, en stor 5-mannaturnering med 80 deltagande lag, på Bellevue och Johannes. Cirka 3000 besökare väntas. Kom och stöd NSK:s lag, köp lite fika eller en hamburgare, vinn landslagsbiljetter på lotteriet och njut av upplevelsen!

Till helgen är det äntligen dags för NSK:s största cup på flera år. Sedan VM försvann i samband med upprustningen av Vasaparken har det inte hänt mycket på turneringsfronten i NSK. Men i höstas höll P99 i den mycket lyckade Pokalcupen. Och nu är det alltså dags för en stor 5-mannaturnering.

Till NSK-Cupen kommer 80 lag från 32 olika klubbar med stor spridning geografiskt. Cupen spelas på både Bellevue och Johannes med start 08:30 lördag och söndag och avslutning 18:30. Det kommer bli långa men fartfyllda dagar med mycket glädje, kamp och förhoppningsvis inte allt för många tårar. Som avslutning får alla spelare diplom och medalj och alla lagen pokaler. Så glada när de går hem kommer nog alla att vara i alla fall.

På plats ansvarar P99 för att cupen flyter på och att kiosken håller uppe tempot. De serverar hamburgare, korv, kaffe, bullar, osv i fiket. På lotteriet kan man vinna fina priser - landslagsbiljetter på Friends Arena, landslagshalsdukar och landslagsvattenflaskor - allt tack vare NSK:s samarbetspartner Adidas.

För att det ska bli en lyckad turnering krävs inte bara att cupen flyter på utan även att det finns ett fantastiskt publikstöd runt omkring planerna. Se till att komma ner och stöd NSK:s lag, njut av atmosfären och gör ditt för att cupen ska bli en stor succé.

Mer om cupen kan ni läsa på NSK-Cupens hemsida - KLICKA HÄR!

Martin Carlon
11 april 2013
Denna hemsida är skapad i anySite